22:a oktober 14:00 Smygehamns IP, kval div 4 match 2:2

1-1 Michael Nilsson 90 min

Varningar
Emir Rozajac 37 min
Michael Nilsson 90 min

ÖT Smygehuk hade att försöka vända ett 1-3 underläge från första kvalmatchen innen i Malmö. Vi visade tidigt att vi ville va med och kriga och försöka vända på steken. I den 8:e minuten kommer Patrik Lippe runt på vänsterkanten och spelar bollen till Oliver Oliveros som spelar vidare till Johan Hellström men Johans skott går över. Efter 22 minuter slår Emir Rozajac ett inlägg som är på väg att gå rakt i mål men målvakten lyckas rädda men är så när på att ramla in i mål med bollen men han lyckas hålla bollen på rätt sida linjen. I den 42:a minuten slår Philip Marklund en fin genomskärare till Oliver Oliveros som drar på direkt från 16 meters men målvakten gör en kanonräddning. 0-0 i paus och vi pratar i halvlek om att fortsätta ha kyla och ta vara på våra målchanser. Andra halvlek är inte många sekunder gammal nör vi misslyckas med en rensning och bollen hamnar hos en Limhamnspelare precis utanför straffområdet som får på en drömträff och bollen far rakt upp i krysset till 0-1. Limhamns första avslut på mål går alltså i mål och en rejäl uppförsbacke nu. Vi behöver göra 3 mål för att få till en förlängning. Efter 68 minuter slår Michael Nilsson en fin frispark som touchar Limhamnmuren och styrs precis utanför stolpen. Efter 76 minuter tilldöms ÖT Smygehuk en straffspark sedan Johan Hellström ryckts ner. Johan tar själv hand om straffen men målvakten lyckas rädda... I den 86:e minuten skjuter Mattias Jönsson och bollen går till en fri Johan Hellström men målvakten räddar Johans avslut. I den 90:e minuten får ÖT Smygehuk en frispark i bra läge. Michael Nilsson stegar fram och skruvar bollen över muren rakt i mål till 1-1. En snygg avslutning för Michaels spelarkarriär i ÖT Smygehuk. Kort därefter blåser domaren av matchen och spelare och ledare i ÖT Smygehuk vandrar av planen med sänkta huvuden då degraderingen till division 5 är ett faktum.